PsychologenPraktijk  Soest

Cliëntenportaal: online inschrijven en vragenlijsten

Het  cliëntenportaal van de praktijk heeft verschillende mogelijkheden:

U kunt u inschrijven. Uw persoonlijke gegevens, die u op het formulier invult, worden beveiligd verwerkt en aan ons doorgestuurd. Wilt de gegevens zo volledig mogelijk invullen.

Na uw inschrijving krijgt u direct daarna een mail terug, die u dan kunt bevestigen  (valideren van uw e-mail). Zo weet u zeker dat uw gegevens goed zijn aangekomen en weet u dat de praktijk u goed kan bereiken. Twijfelt u, dan kunt u altijd nog een e-mail aan ons sturen.  

Wanneer u een voorkeur voor dag en tijd aangeeft wilt u dan met het volgende rekening houden: Afspraken voor 09.00 uur en na 17.00 uur, pas na overleg.

Margreet de Groot is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

Willem Geraedts is aanwezig van  maandag tot en met donderdag.


Na uw 1ste afspraak kunt u van ons een wachtwoord toegestuurd krijgen. Hiermee kunt u inloggen en de vragenlijsten in alle rust invullen. Vult u de vragenlijsten graag achter elkaar in, in hetzelfde moment en liever niet door de dag heen. Kies dus even een goed moment van de dag om de vragenlijsten in te kunnen vullen. Bij het terugsturen van de vragenlijsten, krijgt u een bericht of de vragenlijsten ontvangen zijn en correct ingevuld zijn.  Is dit niet het geval dan krijgt u de vragenlijst(en) nog een keer aangeboden, met eventueel een uitleg, als dat nodig is.

Lukt het allemaal niet, dan bespreken wij dat bij het volgende gesprek.

">