PsychologenPraktijk  Soest

Uw vraag of klacht staat centraal in de behandeling.

Er wordt  gezocht naar de best mogelijke werkwijze, die bij uw vraag past. Dat betekent dat er gebruik gemaakt wordt van verschillende therapie vormen, die binnen de bestaande psychologische richtlijnen beschikbaar zijn en die de meeste kans op een succesvolle oplossing bieden voor uw klacht.


De manier van werken is gericht op u, met als doel het leveren van maatwerk. De  aanpak is oplossingsgericht en die werkwijze vraagt  om een actieve samenwerking. Naast de gesprekken blijft u werken aan uw oplossing, door het maken van (huiswerk) opdrachten. Die opdrachten maak u vaak via internet en voor uzelf.


Door de overheid is besloten dat niet alle klachten en behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed zullen worden (zie hieronder ). Veel van deze werk- of relatieproblemen kennen echter vaak onderliggend psychische klachten, die wel verzekerd zijn.


U kunt  dus voor al deze verschillende problemen terecht op de praktijk of het nou om verzekerde of onverzekerde zorg gaat.

Uw klacht staat centraal

Verzekerde zorg o.a. :

Spanningsklachten

Werkgerelateerde problemen

Onverzekerde zorg o.a. :

Levensfaseproblematiek

Depressieve klachten

Slaapstoornissen

Trauma’s

Angsten en fobieën

Rouwverwerking

Onverklaarde lichamelijke klachten

Chronische vermoeidheid

Vragen rondom seksualiteit

Relatieproblemen

Aanpassingsproblemen

Psychosociale problemen

In het 1ste gesprek bekijken wij samen of en welke behandeling u nodig heeft en of de behandeling vergoed kan gaan worden.

In het geval u zelf de kosten moet dragen, hanteert PsychologenPraktijk Soest een inkomensafhankelijke tarief  (zie tarieven).


U kunt zich bij de praktijk aanmelden via het cliëntenportaal of via de mail.  Telefonisch kan ook (zie contact).